Application for Discord Staff

#1
Question 1: What is your Discord name? (Example: Name#0000)
Answer: Drahornic#5376


Question 2: Have you been on the Discord server for at least 5 days?
Answer: Yes, I have been on the Discord server for a few months, I believe.


Question 3: Have you read the rules? If so, then please tell us one rule which you think is most important.
Answer: I have read the rules and the most important one is the first rule: No spam, advertisement, and NSFW content.


Question 4: Would you give users ranks without the owners permission?
Answer: I would never do that in any circumstances.


Question 5: If a user would break the rules, by cursing for example, what would you do?
Answer: I would follow the proper procedures of enforcing the rules and punishing the user.


Question 6: If you mute, kick or ban a user, would you let the other staff members know?
Answer: I would make it apparent to the other staff regarding the situation. If there is a staff chat, I would post it there for the staff to see.


Question 7: Why do you want to be staff on the CatsCraft Discord server?
Answer: I noticed that there is a lack of staff and a lack of substance, if you will. I will try my best to provide the aforementioned things.


Question 8: Do you have any experience with being staff in other discord servers or game servers?
Answer: I used to own a Discord server called "AquilaMC" and had over 30 people. However, I had to quit the server as I am no longer interested and gave the ownership of the server to a hard-working staff member. I am also experienced in setting up bots and I have some experience in making bots. I am working on a project that is a Discord server. However, I can (and will!) dedicate my time to moderate the Catscraft Discord Server.


Question 9: Will you try to set a good example for other users and staff?
Answer: I will set a good example for other users and staff to look upon.


Question 10: What date are you submitting this application?
Answer: November 24th, 2018


Question 11: Do you share your Discord account with anyone else?
Answer: I do not share my account with anyone else.


Question 12: How often can you moderate? example: how many days or hours approximately?
Answer: I can moderate for about 2-4 hours on weekdays and longer on weekends.