Application For Staff On CatsCraft

#1
Question 1. What is your mc name and have you ever changed your minecraft in game name? If so please list all previous names. - Answer: My current name is AlwaysKremit and my previous names were MeowMeowMasta, Theostudios_ , DaTheostudios , theostudios123.

Question 2. What rank are you applying for? (Ranks can be found at /warp help in game) Answer: The Helper rank to start.

Question 3. What is your current rank on Catscraft? - Answer: Veteran Builder.

Question 4. Would you promote players on Catscraft without the owners permission? - Answer: No, not under any circumstances .

Question 5. Will you mute people who are breaking the chat rules, swearing, spamming, etc? If so how long? - Answer: Yes I would and it would be to around 2.5-24 hrs depending on the situation.

Question 6. Will you try to set a good example for other players and staff? - Answer: Yes I will.

Question 7 Have you read the rules in /rules, and do you agree to follow them? - Answer: Yes I do.

Question 8. What date are you submitting this application? - Answer: 10th of August 2019.
,
Question 9. If you mute. ban or tempban a player will you tell an owner? (The owners are Tannianna, angrylawnnGnome and migigurl.) - Answer: Yes I would.

Question 10. Why do you want to be staff on Catscraft? - Answer: To moderate the server and lookout for anyone trying to exploit or hack on the server.

Question 11. Have you ever been banned/tempbanned on Catscraft? - Answer: No I have not.

Question 12. Do you have any experience with being staff on minecraft or other games? - Answer: Unfortunately Not.

Question 13. How often can you moderate? example: how many days or hours approximately? - Answer: 1-4 days a week for around 3 hours per day.

Question 14. How can we contact you? (Skype, Discord) - Answer: Discord, Username: Kremit#9987.

Question 15. How long have you played minecraft? - Answer: For about 5 years.

Question 16. How long have you played Catscraft? - Answer: For about 3 years.

Question 17. Do you share your minecraft account with anyone else? - Answer: No.